Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
70
Gubbröra med forellrom och spisbröd
80
Jordärtskockssoppa med murklor
110
Tonfiskcarpaccio med ingefära,lime,olivolja och friterad selleri
125
Tvärnöskinka med parmesanraggmunkar och stekta cocktailtomater
110
Gåsleverterrine från Rougiè
115



Varmrätter



Ångad rödingfilé med dillsås,forellrom och spisbröd
210
Bouillabaisse,fisk-och skaldjurssoppa med rouille,rostad baguette och gruyére
215
Halstrade kammusslor med soja-och currygrönsaker,isbergssallad och gratinerad purjolök
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Reninnanlår medmurkelgräddsås,rostad grönkål och gratinerad broccoli
230
Bjärekycklingbröst med smulad chorizo,glaserad gul lök och gräddkokta morötter
215
Helstekt blomkål med kapris,brynt smör och gratinerade rödbetor
210



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulèe
55
Citron-och marängtarte
60
Pistagekräm med chokladsås och jordgybbssorbet
70
Calvadosäpplen med karamellglass
75
Varma hjortron med vaniljglass
75
Två ostar
80
Chokladkola
20