Förrätter



Avokado vinaigrette
75
Tomatsallad
60
Raggmunk med forellrom,rödlök och gräddfil
120
Blomkålssoppa med strimlad rökt lax och krutonger
95
Laxtartar med avokadosalsa och friterade potatisstrimlor
125
Tunnskivad kalvytterfilé med kaprismajonnäs och syltade kantareller
135
Gåsleverterrine från Rougié
115



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med rödvinssås,smulad chorizo,salladslök och gratinerad potatispuré
210
Bouillabaisse,fisk-och skaldjurssoppa med rouille,rostad baguette och gruyére
215
Ångad torskrygg med kantareller,champagnesås och parmesangratinerad broccoli
235
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Rådjursinnanlår med brynt vitkål,rödvinssky och gratinerad potatispuré
230
Bjärekycklingbröst och salsiccia med murkelgräddsås,morötter och picklad rödlök
210
Raggmunkar med kantareller och gratinerad broccoli
210



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulèe
55
Mörk chokladpannacotta med pistageglass
70
Varma romäpplen med russin,smuldeg och vaniljglass
80
Två ostar
80
Chokladkola
20