Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
75
Laxtartar med dilldressing, pepparrot och forellrom
120
Jordärtskockssoppa med räkor
110
Pasta med gotlandstryffel
155
Halstrade kammusslor med soja, vitlök och friterad selleri
145
Gåsleverterrine från Rougiè
125



Varmrätter



Hälleflundra med basilikasås, picklade cocktailtomater och potatisstrimlor
245
Rödtungsfiléer med räk-och hummersås, gurka och majsplättar
235
Bouillabaisse, fisk och skaldjurssoppa med rouille, gryère och rostad baguette
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
215
Kalvytterfilé med kapris, citron och gratinerad spenat
235
Hjortinnanlår med trattkantareller, svartvinbärssås och gratinerad spetskål
245
Ugnsrostade morötter med trattkantareller, majsplättar och basilikasås
235



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulée
55
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
85
Calvadosäpplen med vaniljglass och smuldeg
85
Cassata
85
Två ostar
85
Chokladkola
20