Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
75
Crème Ninon, grönärtssoppa med forellrom och champagne
110
Kräftskagen med forellrom och spisbröd
110
Pasta med gotlandstryffel
155
Halstrade kammusslor med soja, vitlök och friterad selleri
145
Gåsleverterrine från Rougiè
125



Varmrätter



Ugnsbakad hälleflundra medräkor, pepparrot och dillsås
245
Ångade rödtungsfiléer med murklor, champagnesås och gratinerad potatispuré
235
Bouillabaisse, fisk och skaldjurssoppa med rouille, gryère och rostad baguette
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
215
Kalvytterfilé med kapris, citron, spenat och parmesan
235
Hjortinnanlår medugnsbakade schalottenlökar, svartvinbärssås och gratinerad spetskål
245
Parmesanraggmunkar med grön sparris, ugnsbakade schalottenlökar och murklor
230



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulée
55
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
85
Calvadosäpplen med vaniljglass och smuldeg
85
Kokos- och mazarinkaka med vaniljkokt ananas och romglass
85
Två ostar
85
Chokladkola
20