Förrätter



Avokado vinaigrette
98
Tomatsallad
98
Potatis-och broccolisoppa med smetana och picklade polkabetor
140
Laxtartar på smörstekt rågbröd med salladslök, rostad kirskål, forellrom och chilimajonnäs
155
Tryffelmarinerad purjolök med knaperstekt sidfläsk och krutonger
150
Gåsleverterrine från Rougiè
175



Varmrätter



Halstrad röding med kantareller, spenat, champagnesås och örtslungad färskpotatis
280
Ångad torsk med smörslungad gurka, forellrom, dillsås och potatispuré
285
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
245
Pärlhönsbröst med knaperstekt sidfläsk, morotspuré, haricots verts och persiljegräddsky
270
Hjortinnanlår med fräst spetskål, sockerärtor, kantareller, portvinssky och potatispuré
280
Parmesanraggmunkar med friterade blomkålsbuketter, spenat, kantareller och kirskålspesto
245



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
80
Amarettobrûlèe
80
Blåbärspaj ed knäckigt täcke och vaniljglass
90
Körsbärsclafouti med mandel och vaniljgräddfil
95
Två ostar
95
Chokladkola
25
Chokladpralin
25