Förrätter



Avokado vinaigrette
75
Tomatsallad
60
Jordärtskockssoppa med forellrom och gräslök
90
Varm chèvre med rödbetor,ruccola och balsamico
90
Lax-och avokadotartar med forellrom och friterad selleri
105
Vit sparris med rökt lax och basilikasås
125
Gåsleverterrine frå Rougié
95



Varmrätter



Torskrygg med knaperstekt bacon,rödvinssås och selleripuré
215
Ångade rödtungsfiléer med gurka,grön sparris,champagnesås och friterade potatisstrimlor
205
Bouillabaisse med rouille,riven gruyère och rostad baguette
205
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Kalvytterfilé med kapris,spenat och parmesan
215
Rådjursinnanlår med brynt vitkål,blomkål,sötsur rödvinssky och raggmunkar med parmesan
230
Fetaostfyllda zuccinirullar med tomatsås och friterad selleri
205



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
50
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
75
Liten apelsinbrulée
50
Pistageglass med mörk chokladkräm
65
Citrussallad med mynta och chokladglass
75
Två ostar
80
Chokladkola
15