Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
75
Balsamicofrästa cocktailtomater med chèvre och rostade pinjenötter
90
Toast skagen med forellrom
125
Svampsoppa med murklor och shitake
95
Kalvcarpaccio med rödlök, olivolja parmesan och forellrom
135
Gåsleverterrine från Rougiè
125



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med forellrom, champagnesås, syrad rödlök och gratinerad potatispuré
235
Ångade rödtungsfiléer med strimlad rökt lax , basilikasås och friterad savoykål
240
Bouillabaisse, fisk och skaldjurssoppa med rouille, gryère och rostad baguette
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
215
Lamminnerfilé med smulad chorizo, schalottenlökssky, rostade morötter och friterade potatisstrimlor
235
Hjortinnanlår med murklor, rödvinssås och gratinerad purjolök
245
Bakad spetskål med basilikasås, shitake och friterade potatisstrimlor
220



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulée
55
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
85
Kola-och mandelpaj med karamellglass
75
Inkokta päron med kolasås och vaniljglass
85
Två ostar
85
Chokladkola
20