Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
75
Toast med räkröra, färsk lax, pepparrot, ägg och dill
105
Varm chevré med gul-och rödbetor, pestoolja och rostad grönkål
90
Blomkålssoppa toppad med löjrom och krasse
115
Oxtartar med friterade jordärtskockschips och dijonkräm
125
Gåsleverterrine från Rougiè
115



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med ljummen gurksallad, knipplök, gräslökssås och gratinerad broccoli
220
Bouillabaisse, fisk och skaldjurssoppa med rostad baguette, rouille och gryère
215
Ångad rödtunga fylld med lax och murklor, vitvinssås, rödlök och sockerärtor
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Knäredskyckling med bacon, rödvinssky, champinjoner och västerbottenmos
210
Rådjursinnanlår med savoykål, portabello, svartvinbärssås och potatiskaka
235
Grönsakslasagne med chili, ingefära, currysås och rostad mandel
215



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Kaffebrulée
55
Körsbärsclafoutis med mandel och vaniljglass
70
Crêpes Grand-Marnier
75
Vit chokladglass ned kiwi, mango och citrussallad
70
Chokladparfait med stekta äppeltärningar i calvados och kardemummakaka
65
Två ostar
80
Chokladkola
20