Förrätter



Avokado vinaigrette
98
Tomatsallad
98
Gazpacho med potatis-och rödlöksgalette
140
Burrata med örtmarinerade tomater, jalapenoolja, friterad kapris krutonger
145
Avokado-och tonfisktartar med chiliolja och jordärtkockschips
145
Gåsleverterrine från Rougiè
170



Varmrätter



Halstrad gös med basilikasås, forellrom och rostad färskpotatis med rödlök och örter
275
Ångad hälleflundra med champagnesås, grön sparris, jordärtkockschips och potatispuré
280
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
240
Kalvytterfilé med citron, kapris, spenat, parmesan och rostad potatis
270
Majskyckling marinerad med chinatapeppar. rödvinssky, ugnsrostade vårprimörer och friterade potatisstrimlor
265
Hjortinnanlår med morotspuré, friterade potatisstrimlor och rödvinssky smaksatt med örter
275
Friterade potatiskroketter smaksatta med västerbottenost, rostade vårprimörer och jalapenomajonnäs
240



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
75
Citronbrûlée
75
Syrlig rabarberkompott med smuldeg, vaniljglass och färska bär
90
Crêpes med kokos-och kolasås med vaniljglass och honungsrostade mandlar
98
Två ostar
95
Chokladkola
25
Chokladpralin
25