Förrätter



Avokado vinaigrette
75
Tomatsallad
60
Toast skagen med forellrom
110
Gazpacho med parmesangratinerad baguette
85
Tonfiskcarpaccio med ingefära och lime
110
Vit sparris med forellrom och champagnesås
125
Gåsleverterrine från Rougié
95



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med parmesangratinerad spenat,bacon,kapris och rödvinssky
210
Ångade rödtungsfiléer med murklor,champagnesås,grön sparris och forellrom
225
Pasta med rökt lax och murklor
185
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Rådjursinnanlår med scalottenlökssky och västerbottengratinerad färskpotatis
235
Bjärekycklingbröst med citron-och basilikasky,salladslök och syltade cocktailtomater
220
Grön sparris med blomkålskräm,murklor och friterade potatisstrimlor
205



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Jordgubbar med vit chokladkräm
80
Liten pistagebrulée
55
Rabarberkompott med smuldeg och vaniljglass
75
Mörk chokladkräm med pistageglass
70
Två ostar
80
Chokladkola
20