Förrätter



Avokado vinaigrette
95
Tomatsallad
85
Vit sparris med champagnesås och forellrom
155
Tonfisksashimi med avokadosalsa och friterade potatisstrimlor
145
Toast Skagen med forellrom
145
Gazpacho och galette med rökt skinka och parmesan
130
Gåsleverterrine från Rougiè
135



Varmrätter



Ångad torskrygg med pepparrot, räkor, dillsås och gratinerad färskpotatis
245
Halstrad rödingfilé med gräddkokt färskpotatis, ramslök och forellrom
255
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
215
Majskycklingbröst med ruccola, grön sparris och nobisdressing
235
Kalvytterfilé med spenat, citron, kapris och parmesan
255
Grillad halloumi med tomat-och basilikasås, grön sparris och gratinerad färskpotatis
235



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
65
Liten apelsinbrulée
65
Rabarberkompott med smuldeg och vaniljglass
85
Jordgubbar marinerade i Grand Marnier med vaniljglass
95
Två ostar
85
Chokladkola
20