Veckans tips!



Rödvinsbräserad griskind med savoykål
165
Kalventrecôte med kapris och zucchini
205



Förrätter



Avokado vinaigrette
75
Tomatsallad
60
Raggmunkar med laxtartar,avokado och forellrom
115
Stekta körsbärstomater med burrata,olivolja och basilika
90
Purjolökssoppa med räkor och forellrom
85
Halstrade pilgrimsmusslor med citronsås och koriander
140
Gåsleverterrine frå Rougié
95



Varmrätter



Halstrad gösfilé med blåmusslor,örtsås och friterade potatisstrimlor
230
Ångad rödingsfilé med murklor,hummersås och gratinerad vitkål
210
Bouillabaisse med rouille,riven gruyère och rostad baguette
205
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Pärlhönsbröst med chorizo,gräddsås och inlagd gurka
190
Hjortflankstek med viltsås,gratinerad blomkål och friterad selleri
225
Bakad blomkål med chêvre,brynt smör och friterad aubergine
210



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
50
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
75
Äppeltarte med vaniljsås
70
Inkokt ananas med kolasås
75
Mörk chokladglass med marinerade apelsiner
60
Två ostar
80
Chokladkola
15