Förrätter



Avokado vinaigrette
98
Tomatsallad
98
Krämig jordärtkockssopppa med serranochips
145
Gubbröra med forellrom på smörstekt rågbröd
halv/145 hel/210
Halstrade kammusslor med grönärtspuré, pernodvinaigrette och knaperstekt sidfläsk
175
Gåsleverterrine från Rougiè
175



Varmrätter



Halstrad röding med forellrom, inkokt potatis, blomkål, dragon, senapsfrön och persiljesås
280
Ångad rödtunga med kronärtkocks-och potatispuré smaksatt med tryffel, citron beurre blanc samt Boudin noirchips
295
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med rouille, gryère och rostad baguette
265
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
245
Dijon-och honungsmarinerad majskycklingbröst med sojafräst purjolök, svartkål, valnötter, dragongräddsky samt örtrostad potatis
275
Rådjursinnanlår medpicklade trattkantareller, rödlök, persiljerotskräm, potatisgratäng samt rödvinssky smaksatt med fikon
295
Potatis-och västerbottenkroketter med smörstekt svamp, krispig majs och citron beurre blanc
245



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
80
Amarettobrûlée
80
Chokladkaka Baulois med vaniljglass, valnötter och kolasås
90
Saffranscheesecake med pepparkaksbotten och lingon
95
Två ostar
95
Chokladkola
25
Chokladpralin
25