Förrätter



Avokado vinaigrette
95
Tomatsallad
90
Misosoppa med friterad lök och färskost-och serranotoast
135
Öjebytoast med löjrom och smörstekt rågbröd
Halv/135 Hel/185
Tunnskivad kalvfilé med avokadosalsa och friterade poatisstrimlor
165
Gåsleverterrine från Rougiè
165



Varmrätter



Halstrad röding med murklor, kapris, purjolök, örtsås och friterade potatisstrimlor
265
Ångad torsk med blåmusslor, hummersås, forellrom och purjolöksgratäng
270
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
225
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta med rouille, gruyère
245
Ankbröst med rosépepparsås samt ugnsbakad potatis och rotfrukter
265
Rådjursinnanlår med persiljerotskräm, picklad rödlök och lingon, grönkål, schalottenlökssky samt gratinerad potatispuré
275
Rotsellerischnitzel med kapris, citronsmör, ärtor, sojabönor och friterade potatisstrimlor
240



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
75
Apelsinbrulée
75
Profiteroller med vaniljglass, chokladsås och kanderade mandlar
90
Salt karamell-och chokladtarte med gräddfilsglass och havrekrisp
95
Två ostar
90
Chokladkola
25
Chokladpralin
25