Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
75
Hummer-och räksoppa med murklor
110
Toast skagen med forellrom
130
Tonfisksashimi med citron, olivolja och friterad purjolök
135
Hjorttartar med enbär och syrad grädde
115
Gåsleverterrine från Rougiè
125



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med soltorkad tomat, grön sparris, champagnesås och gratinerad potatispuré
235
Ångad torskrygg med gratinerad spenat, basilikasås och forellrom
245
Bouillabaisse, fisk och skaldjurssoppa med rouille, gryère och rostad baguette
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
215
Lamminnerfilé med gratinerad zucchihi, örtsky och svamp
245
Kalvytterfilé med rödvinssky, kapris, smulad chorizo, salladslök och gratinerad potatispuré
245
Rostad blomkål med brynt smör, majskräm, grönkål och friterade potatisstrimlor
225



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulée
55
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
85
Kola-och mandelpaj med karamellglass
75
Pistageglass med chokladkräm och mandelflarn
85
Två ostar
85
Chokladkola
20