Förrätter



Avokado vinaigrette
98
Tomatsallad
98
Kantarelltoast på brioche, "fattiga riddare"
halv/150 hel/225
Laxcarpaccio med sotad zucchini, bondbönor, soyanaise, forellrom och friterade jordärtskockor
145
Oxtartar med dijonnaise, syltad fänkål och rödlök toppad med friterad kapris
155
Gåsleverterrine från Rougiè
175



Varmrätter



Halstrad röding med stuvad grönkål, glaserad schalottenlök, murklor, brynt smör beurre blanc och friterade potatisstrimlor
280
Ångad hälleflundra med syltade cocktailtomater, rättika, sockerärtor, champagnesås och potatispuré
290
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med rouille, gryère och rostad baguette
265
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
245
Bräserad majskyckling med rödvinssky, schalottenlök, champinjoner, bacon och rostade rotfrukter
270
Vildsvinskarré med bordelaisesås, kantareller, märgben, haricotes verts och potatisgratäng
280
Zucchinifritters med morotshummus, kantareller, bondbönor ochrostade rotfrukter
245



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
80
Crème brûlée
80
Höstpavlova med äppelsabayonne, kanelglass och äppelsirap
95
Sockerkaka med vitchokladsås, vaniljglass och bärcoulis
90
Två ostar
95
Chokladkola
25
Chokladpralin
25