Förrätter



Avokado vinaigrette
95
Tomatsallad
85
Vit sparris med champagnesås och forellrom
155
Tonfisksashimi med avokadosalsa och friterade potatisstrimlor
145
Toast med rökt lax, räkor, saltgurka och majonnäs
115
Gåsleverterrine från Rougiè
135



Varmrätter



Ångad torskrygg med räkor, syltade tomater, basilikasås och friterade potatisstrimlor
240
Halstrad rödingfilé med gräddkokt färskpotatis, ramslök och forellrom
255
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
215
Urbenade Bjärekycklinglår med dragonsky, frästa murklor, knaperstekt bacon, rostade morötter och friterad palsternacka
235
Kalvytterfilé med spenat, citron, kapris och parmesan
255
Halloumi- och rödbetsplättar med schalottenlökspuré och friterad palsternacka
235



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
65
Liten apelsinbrulée
65
Rabarberkompott med smuldeg och vaniljglass
85
Två ostar
85
Chokladkola
20