Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
75
Räksoppa med murklor
110
Toast skagen med forellrom
130
Gåsleverterrine från Rougiè
125



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med soltorkad tomat, grön sparris, champagnesås och gratinerad potatispuré
235
Bouillabaisse, fisk och skaldjurssoppa med rouille, gryère och rostad baguette
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
215
Lamminnerfilé med gräddkokta murklor, örtsky och friterade potatisstrimlor
245
Rostad blomkål med brynt smör, majskräm, grönkål och friterade potatisstrimlor
225



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulée
55
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
85
Calvadosäpplen med smuldeg och vaniljglass
85
Två ostar
85
Chokladkola
20