Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
70
Laxtartar med picklad rödlök och friterad selleri
120
Senapsräkor med forellrom och spisbröd
90
Fransk löksoppa med gryèrestänger
105
Helstekt kalvfilé med dijonkräm,picklad julienne och friterad kapris
125
Gåsleverterrine från Rougiè
115



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med fänkål, purjolök, örtsås och gratinerad broccoli
210
Bouillabaisse,fisk-och skaldjurssoppa med rouille,rostad baguette och gruyére
215
Skrejtorsk med murklor, champagnesås och blomkåls-och purjolöksgratäng
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Knäredskyckling med rosépepparsås, rostade rotfrukter och pommes Anna
215
Hjortinnanlår med brynt vitkål, blomkål, rödvinssky och raggmunkar
230
Ugnsbakad rotselleri med bönotto smaksatt med tryffel och portabello
215



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Pistagebrulée
55
Choklad- och fudgetarte med Grand Marnier inlagda mandariner
70
Knäckigt äpple med mandel och karamellglass
75
Citrussallad med mynta och Baileysglass
70
Lingonparfait med hallon och rostad vit choklad
65
Två ostar
80
Chokladkola
20