Förrätter



Avokado vinaigrette
85
Tomatsallad
70
Kallrökt lax med raggmunk smaksatt med västerbottenost
120
Creme Ninon,grönärtspuré med mousserande vin och forellrom
95
Tonfisksashimi med ingefära,lime,olivolja och friterad selleri
125
Pasta med färsk tryffel
155
Gåsleverterrine från Rougiè
115



Varmrätter



Halstrad rödingfilé med champagnesås och soltorkad tomatfrittata
210
Bouillabaisse,fisk-och skaldjurssoppa med rouille,rostad baguette och gruyére
215
Ugnsbakad hälleflundra med basilikasås,forellrom och parmesangratinerad spenat
230
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Reninnanlår medmurkelgräddsås,rostad grönkål och gratinerad broccoli
230
Ankbröst med schalottenlöksfrästa haricôts verts,rödvinsås,bacon och gratinerad potatispuré
220
Soltorkad tomatfrittata med portabello,mozzarella ochtomatsås
210



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulèe
55
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
80
Inkokta persikor med hallonsås och vaniljglass
85
Kanel-och rödvinskokta plommon med karamellglass
75
Chokladglass med körsbär i kirsch
75
Två ostar
80
Chokladkola
20