Förrätter



Avokado vinaigrette
95
Tomatsallad
90
Potatis-och purjplökssoppa med löjrom och västerbottenflarn
135
Gubbröra med forellrom och smörstekt rågbröd
Halv/135 Hel/185
Gåsleverterrine från Rougiè
165



Varmrätter



Halstrad röding med forellrom, svartrötter, haricotes verts, persiljesås och friterade potatisstrimlor
265
Ångad hälleflundra med beurre blanc, räkor, riven pepparrot och gratinerad potatispuré
270
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
225
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta med rouille, gruyère
245
Majskycklingbröst med karamelliserad lök, savoykål, rosépepparsås och potatisgratäng
265
Vildsvinsytterfilé med gräddkokta murklor, sötsur sås och potatisgratäng
275
Lins-och bönragu med svartrötter, haricotes verts, syrad yoghurt och rostad svartkål
240



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
75
Kaffebrulée
75
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
95
Tapirs kladdkaka med kolasås, kanelglass och havrekrisp
90
Två ostar
90
Chokladkola
25
Chokladpralin
25