Förrätter



Avokado vinaigrette
75
Tomatsallad
60
Laxcarpaccio med syltad shitake och gryère
105
Kantarelltoast
115
Rostade morötter med chorizo och fetaost
75
Gåsleverterrine från Rougié
95



Varmrätter



Ångad gösfilé med basilikasås och inlagda tomater
215
Halstrade jätteräkor med soja,vitlök och friterade potatisstrimlor
225
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
195
Lamminnerfilé med schalottenlökssky,zucchini och gratinerad färskpotatis
215
Kalvytterfilé och kalvbräss med kantareller och purjolök
225
Tofu,rostade morötter och vårlök med sojasås
205



Desserter



Tapirs glass/sorbet
35
Seg chokladmousse
55
Liten apelsinbrulèe
55
Vaniljpannacotta med passionsfrukt och hallon
75
Rabarbersoppa med bär och vaniljglass
75
Två ostar
80
Chokladkola
20