Förrätter



Avokado vinaigrette
98
Tomatsallad
98
Kall morots-och paprikasoppa med grönkålschips och syrad grädde
140
Öjebytoast på smörstekt danskt rågbröd
Halv/140 Hel/190
Kalvytterfilé med avokadosalsa, tahinidressing och friterad rotselleri
150
Gåsleverterrine från Rougiè
170



Varmrätter



Halstrad röding med grönsaks-och potatis brunoise, gribichesås och rostad grönkål
275
Ångad torsk med champagnesås, syltade cocktailtomater, brytbönor, forellrom och potatispuré
280
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
240
Sesammarinerat majskycklingbröst, rostad spetskål, färskpotatis och rödvinssky med soja och vitlök
265
Hjortinnanlår med pepparsky, blomkåls-och potatispuré samt rostad broccoli och grön sparris
275
Ugnsrostad grön sparris-och broccoli, västerbottenkräm, salviasmör och grönkålschips
240



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
75
Crème brûlée
75
Citronkräm med smuldeg och färska bär
90
Rulltårta med rabarbergrädde och vit chokladglass
95
Två ostar
95
Chokladkola
25
Chokladpralin
25