Förrätter



Avokado vinaigrette
95
Tomatsallad
85
Majssoppa med chili samt toast med parmaskinka och färskost
130
Vit sparris med rökt lax och champagnesås
150
Halstrade kammusslor med soja och friterad selleri
155
Gåsleverterrine från Rougiè
140



Varmrätter



Halstrad gös med ramslöksås, löjrom och västerbottengratinerad potatispuré
265
Ångad torsk med räkor, blomkålspuré, dillsås och friterade potatisstrimlor
245
Bouillabaisse, fisk- och skaldjurssoppa med rouille, riven gruyére och rostad baguette
235
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
220
Lammytterfilé med Merguez korv, rostad ratatouille och rosmarinsky
265
Chili-och honungsmarinerad majskyckling medörtrostade rotfrukter och färskpotatis
245
Ugnsrostad spetskål med brynt citrussmör, rostade pinjenötter, blomkålspuré och friterad selleri
235



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
65
Apelsinbrulée
65
Citrongräsglass med bär-och citrussallad samt smuldeg
85
Crêpes Grand Marnier med vaniljglass
90
Två ostar
85
Chokladkola
20