Förrätter



Avokado vinaigrette
95
Tomatsallad
85
Gazpacho med potatis-och rödlöksgalette
135
Öjebytoast
Halv/125 Hel/195
Burrata med örtmarinerade tomater, friterad kapris och krutonger
145
Gåsleverterrine från Rougiè
150



Varmrätter



Halstrad röding med basilikasås, forellrom och gratinerad färskpotatis med örter och rödlök
250
Ångad hälleflundra med champagnesås, grön sparris, jordärtkockschips och gratinerad potatispuré
265
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
220
Kalvytterfilé med citron, kapris, parmesan och gratinerad potatispuré
255
Citron-och vitlöksmarinerad majskyckling med smulad chorizo, rostad fänkål och vårprimörer
265
Rådjursinnanlår med frästa murklor, rädisor, jordärtkockspuré och sötsur rödvinssky
265
Ugnsbakad rödbeta med getost, jordärtkockspuré och rostade pinjenötter
235



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
65
Apelsinbrulée
65
Knäckig raberpaj med vaniljsås
85
Persiko-och vitchokladglass med sockrade bär och chokladmaräng
90
Två ostar
85
Chokladkola
25
Chokladpralin
25