Förrätter



Avokado vinaigrette
95
Tomatsallad
90
Jordärtkockssoppa med seranochips
135
Kantarelltoast på levainbröd
Halv/135 Hel/195
Lax-och avokadotartar med jordärtkockschips och forellrom
145
Gåsleverterrine från Rougiè
160



Varmrätter



Halstrad röding med basilikasås, forellrom, syltade cocktailtomater och friterade potatisstrimlor
265
Ångad bergtunga med hummersky, dillslungad gurka och gratinerad potatispuré
255
Steak Minute med béarnaise och pommes frites
225
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta med rouille, gruyère
245
Citron-och timjanmarinerad majskycklingbröst med rosépepparsås och friterade potatisstrimlor
265
Rådjursinnanlår med gräddkokta murklor, rödvinssky, haricots verts och potatiskaka
270
Parmesanraggmunkar med gräddkokta murklor, syltade kantareller och rostad grönkål
240



Desserter



Tapirs glass/sorbet
40
Seg chokladmousse
70
Apelsinbrulée
70
Toscakaka med kanderade pecannötter och kaffeglass
95
Ugnsbakade äpplen med knäckigt täcke och vaniljglass
85
Två ostar
90
Chokladkola
25
Chokladpralin
25