FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€180
Chilimarinerade vannameiräkor med avokado-och gurksalsa
€180
€175
Kalvtartar med kaprismajonnäs, pepparrot och pommes allumettes
€175
€160
Gratinerade sniglar provencale
€160
€195
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€195
VARMRÄTTER
€310
Ångad röding med smörfräst grönkål, friterad kronärtskocka och champagnesås med löjrom
€310
€295
Lättpanerad abborre med haricots verts, örtstomp, rostade rödbetor och citron beurre blanc
€295
€285
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med rouille, gryère och rostad baguette
€285
€285
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€285
€315
Vildandsbröst med potatisfondant, sauterad spenat, schalottenlök-och svampsky, picklad romanesco och körvel
€315
€305
Kalvrullader fyllda med syltlök, cornichons, smörfräst grönkål, dragongräddsky och hasselbackspotatis
€305
€285
Pastakuvert fyllda med ört-och citronmascarponekräm, sauterad spenat, brynt hasselnötssmör och salladslök
€285
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€95
Fransk chokladmousse
€95
€95
Citronbrûlée
€95
€135
Äppel Tarte Tatin med kanelkola, vaniljglass och mandel
€135
€125
Vispad vit choklad ganache med hallon-och björnbärskompott, friterad rosmarin och pinjenötter
€125
€135
Två ostar
€135
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
1:Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
465
2:Gåsleverterrine
Bouillabaisse
Citronbrûlée
565
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2