FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€160
Tonfisktartar med avokado, pepparrotsmajonnäs, sesamfrön och friterat rispapper
€160
€170
Gåsleverkroketter med serranochips, brynt smör och parmesan
€170
€160
Nässelsoppa med pocherat ägg, syrad grädde och nässelchips
€160
€190
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€190
VARMRÄTTER
€295
Ångad röding med rostad potatis, vårprimörer, forellrom och citron-beurre blanc
€295
€305
Halstrad gös med kikärtor, grön sparris, bilbainasås och jordärtkockschips
€305
€275
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med rouille, gruyère och rostad baguette
€275
€280
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€280
€305
Fasanbröst med jordärtkockspuré, smörslungade valnötter och haricots verts, gräddsky smaksatt med enbär och dijon samt Pommes Anna
€305
€290
Kalvfilé med rostad potatis, spenat, brynt smör, kapris, vildandskorv och parmesan
€290
€275
Ugnsbakad spetskål med hummus, rostade mandlar, tångkaviar och örtolja
€275
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€90
Fransk chokladmousse
€90
€90
Apelsinbrûlée
€90
€120
Saltkaramell och chokladtarte med vaniljglass
€120
€115
Karamelliserad ananas med stracciatellaglass och chokladsås
€115
€125
Två ostar
€125
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
455
Gåsleverterrine
Bouillabaisse
Apelsinbrûlée
540
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2